Mezinárodní výstava psů - 29. 04. 2007
třída otevřená: Výborný 1, CAC, res. CACIB
čekatel ŠAMPION ČESKA
rozhodčí: Ilona Potůčková, CZ
vloženo: 29. dubna 2007kategorie: výstavy »2007
Mezinárodní výstava psů - 29. 04. 2007
třída otevřená: Výborný 1, CAC, res. CACIB
čekatel ŠAMPION ČESKA
rozhodčí: Ilona Potůčková, CZ
počet tos celkem: 22 jedinců, prezentováno 19 jedinců - 9 psů, 10 fen
posudek:
Mohutný pes, výborně utvářená hlava, správný skus, výborné ucho, perfektně osvalený hřbet, výborné úhlení i pohyb.
Dnes jsme pravděpodobně smůlu nechali doma. I když jsme ve třídě jsme měli opět Akagiho Shakuhachi Imperial´s, podařilo se nám získat titul CAC a vlastně první čekatelství na šampiona Česka, ač jsem nedoufala. Má radost byla ohromná.
O titul CACIB Curuho předčil polský pes Ninja Twierdza Samuraja, jehož majitelé výstavu spojili s dovolenou a krytím Meishi Tosa Centrum Gabky Pavlíčkové. S Ninjou jsme se setkali poprvé na Světové výstavě v polské Poznani, kde zvítězil ve třídě mladých a získal i titul BOB stejně jako dnes v Praze, takže o to víc je pro mne zisk titulu res. CACIB cennější.
CAJC male CUMASAKI ABIDES
CACIB male + BOB NINJA TWIERDZA SAMURAJA
RES. CACIB male CURU JAPAN DOG
CAJC female BAKIRA KALABOUSEK
CACIB female ASAKI KALABOUSEK
RES. CACIB female --
Děkuji české rozhodčí Iloně Potůčkové za ocenění CAC, res. CACIB. Moc si toho vážím!