ENGLISH version
CURU JAPAN DOG  | výstavy  | 2007  | CAC Senec, SK

CAC Senec, SK

vloženo: 01. června 2007kategorie: výstavy »2007

Národní výstava psů - 01. 06. 2007

třída otevřená: Výborný 1, CAC, BOB

čekatel ŠAMPION SLOVENSKA

rozhodčí: Mgr. Božena Ovesná, CZ

počet tos celkem: 9 jedinců, prezentováno 8 jedinců - 6 psů, 2 feny

posudek:

Dvouletý pes, výborný tvar hlavy, mohutný, typická hlava, správné úhlení, typický krok i klus, výborná horní linie

Výstavu ve slovenském Senci jsme si přijeli užít. Bylo krásně už od rána a venkovní výstava tak slibovala příjemné zážitky. Pro plemeno tosa byla delegována Mgr. Božena Ovesná, která naše plemeno posuzovala poprvé. V horkém počasí posuzovala svižně a laskavě, jak ke psům, tak i jejich majitelům. Titulu BOB i druhého čekatelství CAC, jakož i milých slov paní rozhodčí si nesmírně vážím. Mgr. Boženě Ovesné za ocenění Curyho mnohokrát děkuji!

CAJC male                  BAKU KALABOUSEK

CAC male + BOB      CURU JAPAN DOG

CAC male                    ALCATRAZ BIRENGO

CAJC female               --

CAC female                BEYLA ABIDES

Gratulujeme všem, kteří dosáhli na tituly!

Jediným negativem na atmosféře výstavy bylo nekorektní chování chovatelky, která byla na této výstavě pouze v roli diváka. Její urážlivé projevy k výsledku posuzování mne nemile překvapily nejen mne, nicméně myslím, že takové chování svědčí pouze o její úrovni!!

Společně s Leonou a Gatem jsme strávili ještě příjemné odpoledne, a s Curym jsem se zúčastnila závěrečných soutěží. II. skupinu FCI posuzovala dr. Gabriela Ridarčiková a jelikož je pro naše plemeno na mezinárodní výstavě v Nitře delegovaným rozhodčím, a to již tuto neděli, chtěla jsem Curyho v defilé předvést. Do užšího výběru jsme se bohužel nedostali, nicméně pohár a medaile mi byli příjemnou útěchou :o)