ENGLISH version
CURU JAPAN DOG  | výstavy  | 2011  | European MOLOSS Show 2011

European MOLOSS Show 2011

vloženo: 19. září 2011kategorie: výstavy »2011

Evropská výstava molossů

- 17.09.2011 Galanta, SK

třída čestná: V1

rozhodčí: Pascal Peinado Asenzi, E

posudek:

výborná síla kostry, dobré porporce hlavy, tmavé oko, korektní skus, výborné zaúhlení i pohyb

počet přihlášených tos: 20 jedinců

prezentováno: 19 jedinců - 9 psů a 10 fen

U příležitosti oslavy 20. leté historie své existence na slovenské kynologické scéně uspořádal Slovakia Moloss club spolu s maďarským Columella Molosser Clubem a clubem Cane Corso EVROPSKOU VÝSTAVU MOLOSSŮ, která se konala v krásném prostředí Ranče na Stříbrném jezeře v Galantě.

Po roční pauze jsem se rozhodla moji lásku přihlásit, neboť posuzovat  měl španělský rozhodčí a prezident španělského Moloss Clubu Pascal Peinado Asenzi. S ohledem na věk i dosažené výsledky jsem ho přihlášila "pouze" do třídy čestné, kde se mohou prezentovat šampioni bez nároku na titul. Curu je již Grandšampionem Slovenska a tak jsme jeli jen pro radost..

Doprovod nám dělala moje drahá přítelkyně Leonka, které tímto děkuji za krásné fotky. Španělský rozhodčí se nad Curýškem rozplýva, takže jsem měla radost, že ve svých 6,5 letech má pořád jiskru a temperament a je ve vynikající kondici. I po roční pauze se předvedl v kruhu spolehlivě, jak se na ostříleného výstavního matadora sluší a patří. Ze známky VÝBORNÁ jsem měla samozřejmě radost.

Odměnili jsme se vynikajícím obědem a posezením s přáteli, atmosféra jen kopírovala krásné prostředí. Cur si mimo pamlsků náležitě užíval pozornosti několika psích holek, vydováděl se v jezeře a pak celou cestu až do Brna prospal.

1794-IMG_1375.jpg1790-IMG_1376.jpg1791-IMG_1380.jpg
1792-IMG_1385.jpg1793-IMG_1384.jpg1795-IMG_1494.jpg
s rozhodčímrozhledna na ranči
1796-IMG_1489.jpg
ceny pro vítěze